Първа копка на най-големия шоурум и склад за пожароустойчиви врати в България

Фирма Игъл Трейд започна строежа на своята офис сграда и складови помещения на комуникативно място – Околовръстен път, София. Официалното стартиране на строежа отбелязахме с церемония Първа копка на 01.11.2023. Церемонията започна с водосвет.

Събитието уважиха  много партньори и приятели на Игъл Трейд, които дойдоха от всички части на страната, за да споделят този вълнуващ ден с екипа на фирмата. Това е дългоочаквано събитие от собствениците на Игъл Трейд – Александра и Светослав Станеви – да изградят модерна и красива офис сграда и функционален склад, в който ще се съхраняват  над 3000 пожароустойчиви и метални врати. Складовите наличности на предлаганите от нас продукти ще бъдат увеличени, като по този начин ще се осигури по-бърза реакция за нуждите на нашите клиенти. Очаква се сертифициране на няколко нови модела пожароустойчиви дървени врати, подходящи за хотели и офис сгради, с което продуктовата ни гама ще се разгърне и обогати.

Ще бъде изграден шоурум, където ще могат да се видят водещите тенденции при пожароустойчивите врати, произведени от реномирани европейски фабрики.

През годините Игъл Трейд се доказа като предпочитан доставчик и надежден партньор на пожароустойчиви решения. Големият асортимент, професионална ангажираност и лично отношение дават спокойствие на всеки наш партньор.

Събитието завърши със стилен коктейл, на който гостите поздравиха собствениците на Игъл Трейд за старта на строежа и се запознаха с най-новите продукти, предлагани от компанията.