Плъзгащите пожароустойчиви врати вече могат да бъдат и димоуплътнени (Sa и Sm)

Плъзгащите пожароустойчиви врати предлагани от Игъл трейд са производство на Fael Security Srl, които вече имат възможност да са димоуплътнени  до Sa и Sm, отговаряйки на нуждите на европейския и международния пазар.

Имаме удоволствието да обявим раждането на новата голяма плъзгаща се врата „CROSSWALK 120“ (с маркировка CE) в Tenuta Fumi „Sa“, тествана съгласно стандарта UNI EN 1634-3.

Безопасността винаги е на първо място за Fael Security Srl.В допълнение към пожароустойчивостта, димоуплътнението е от съществено значение за осигуряване на видимост и обитаемост по протежение на евакуационните пътища, аспект, на който често не се отдаваше нужното значение в миналото.

Тестът за контрол на дим за врати и системи за затваряне е описан от стандарта UNI EN 1634-3 и определя способността на даден елемент да намали или елиминира преминаването на дим между две противопожарни отделения, разделени от врата.

 

Освен пожароустойчивост EI₂120 FAEL Security Srl е една от първите фирми в Европа, която сертифицира плъзгащите пожароустойчиви врати с клас на самозатваряне С3 (50 000 цикъла).