Сграда на годината 2019

Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България. ОФИСНА СГРАДА „МОБИ AРТ БИЛДИНГ“, както и „САЙТГРАУНД ЦЕНТЪР“ са финалисти в категория „Офис Сгради“. Игъл Трейд достави и монтира за тях пожароустойчивите врати. Желаем им успех!

„МОБИ АРТ БИЛДИНГ “е модерна и функционална офис сграда, разположена в кв. Лозенец, срещу Парадайс център. Мястото е с изградена инфраструктура и отлично позиционирано от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Сградата е непосредствено до спирки на градския транспорт и входа на метростанция „Витоша“.

„САЙТГРАУНД ЦЕНТЪР“ е офис сграда от най-висок клас по отношение на сградни инсталации, материали, пространства, енергийна ефективност, функциониране и околна среда. Ситуирана на високоскоростна пътна артерия, сградата следва скоростта на преминаване разстилайки обемни бели ивици. Обемните елементи плавно се движат нагоре и надолу, за да оформят акценти: богати зелени тераси с изглед към София и Витоша.