Врати за високо натоварени помещения

Врати подходящи за всяко пространство – офис сгради, обществени сгради, болници, лаборатории, молове, медицински центрове, летища и други.

Благодарение на богатия ни опит и големия професионализъм можем да предложим висококачествени интериорни врати за различни конструкции, използвайки техники, даващи трайна валидност на крайния продукт. Вътрешните врати, произведени по технология за високо натоварени врати, могат да се използват в различни контексти: обществени и частни пространства, врати на болници, училищни врати, врати за хирургия, врати за социални сгради и врати за обществени сгради.

Основните елементи в производството е елоксираният алуминий, който представлява структурата на различните видове технически врати, съчетани с плоскости от пластифицирана ламарина или HPL. Носещата и обхватната каса може да са от елуксиран алуминий или алуминий боядисан в цвят по RAL Обкантващият профил е заоблен и фино предпазва от нараняване.

Всички компоненти, които съставляват нашите врати, са подбрани и тествани, за да се гарантира качество и безопасност, избирайки ги сред най-добрите материали на пазара.

Игъл Трейд гарантира ефективни монтажни дейности с най-високо ниво на безопасност при работа, съчетавайки формалната простота на вратите до персонализирани решения, отговарящи на нуждите на клиентите.

Какво представлява Елоксацията?

Анодизацията (елоксацията) защитава алуминиевата повърхност от нараняване и износване. Процесът добавя защитно покритие от алуминиев оксид към самия метал. Елоксиран алуминий.

Издръжливостта и дълголетието е в пряка зависимост от това колко плътно е нанесеното покритие. Алуминиевият оксид е изключително силен и ефективен срещу атмосферни влияния, процесът също позволява да се оцвети метала в различни цветове. Покритието не се бели или лющи поради процеса на електрохимично свързване.

Лесна поддръжка. Елоксираните повърхности понякога поемат замърсявания и петна, но чрез обикновен процес на почистване (обикновен лек почистващ препарат) можете да го възстановите до първоначалният му вид.

По-ниски разходи за поддръжка за по-голяма дългосрочна стойност.

Сертификати

  • Звукоизолация – Сертифициране в акредитирана лаборатория

– Мод на вратата. KE 2 крила на панти: 28 dB;(срещу доплащане)

– Мод на вратата. KLMI 1 или 2 крила на панти: 33 dB; (срещу доплащане)

Измервания в лаборатория на звукоизолация в съответствие с изискванията по-долу

стандарти: UNI EN ISO 10140-1:2014 + UNI EN ISO 10140-2:2010 + UNI EN ISO 10140-4:2010

UNI EN ISO 717-1:2013

  • A2 Реакция на огън в съответствие със стандартите UNI EN 13823:2014 + UNI EN ISO 11925-2:2010
Име *
Имейл *
Тел *
допълнителна информация
Политика за поверителност *