Кроношпан Дизайн Център София избра вратите на Eagle Trade

Най-новият Дизайн Център на Кроношпан постави стъклени пожароустойчиви врати EI60 Vitrex F6. В процеса на поръчка група дизайнери уточняваха и проследяваха всеки детайл на стъклената пожароустойчива врата. Основното изискване беше касата на пожарната врата да равни със стената, но пантите да не се виждат и да се отворя навътре. Делителите на пожароустойчивите стъкла бяха асиметрично разположени с цел да отговарят на изисканата обстановка. На вратите са поставени пожароустойчиви и синхронизирани автомати, които са специално боядисани според изискванията на фирмата.
Игъл Трейд отговори на всички изисквания за дизайн, експлоатационни показатели и качество, който бяха водещи при изграждането на Кроношпан Дизайн Център София.
Разположен на презентационна площ от 220 кв.м. Дизайн Център София е мястото, където всеки архитект, дизайнер, производител на мебели, занаятчия или творческа натура ще открие вдъхновение за реализиране на своите интериорни и екстериорни проекти.
Разделен на функционални хъбове, в шоурума може откриете декоративни плоскости – използвани за изработката на мебели, интериорни и декоративни елементи, най-висок клас подови настилки, екстeриорни фасадни плочи, както и дървесни плоскости, използвани в строителството и архитектурата.