Плъзгащи пожароустойчиви врати за фирма „ОПАКОВКА БГ” ООД

Опаковка БГ се довери на Игъл Трейд за всички врати на новия си обект. Фирма „ОПАКОВКА БГ” ООД е създадена през 2010 година с основна дейност търговия с изделия за еднократна употреба. Предлагат богат асортимент от изделия на конкурентни цени с високо качество.

Опаковка БГ се довери на Игъл Трейд за всички врати на новия си обект. Последната поставена врата на обекта е плъзгаща пожароусточива врата, която разделя отделните складови помещения. Плъзгането позволява максимално усвояване на пространството около вратата.

Плъзгащите врати са предназначени за отвори с големи размери и доста често се използват за отделянето на големи подземни паркинги или търговски магазини. Обикновенно този тип врати са в отворено състояние благодарение на стандартно заложения електромагнит в оборудването, който се свързва към пожароизвестителната система и при събитие вратата се самозатваря плавно чрез противотежести и фабрично заложен регулатор на скоростта. Амортисьорът помага на вратата бавно да прилепне към насрещната колона. При нужда от малка евакуационна врата им възможност за два размера, както и да се постави паник бар.