Собствениците на Игъл Трейд споделиха пред няколко медии за началото, продуктите и това, което се крие зад успеха на фирмата

Фирма Игъл Трейд се занимава с внос и продажба на пожароустойчиви врати.
21.09.2020 г.

Вратите, които предлагаме, са приложими във всички браншове. Най-използваните врати са тези за офис сгради с пожародопустимост до 120 минути. Много използвани са също и стъклените пожароустойчиви врати, които се поръчват както за офис сгради, така и за хотели. Вратите за мазе също са бюджетен и ценен партньор на строителите.

Новите попълнения в семейството на Игъл Трейд са вратите на панти с особено големи размери – достигат до 5Х5м, както и плъзгащите пожароустойчиви врати, които достигат до 5,4Х5,4м. Тези врати са приложими за търговски центрове, индустриални производства и складове.

Вратите с дървесен декор са все по-търсен продукт на нашия пазар.

В момента, съвместно с нашите партньори от Италия, разработваме метални врати с висока топлоизолация за къщи, които са подходящи за външни условия. Надяваме се съвсем скоро да можем да ги предложим на крайните клиенти в България.

Отне ни много време и ресурс да осигурим необходимите документи и сертификати, за да могат продуктите ни да отговарят на всички пожаробезопасни изисквания. Вратите са двустранно изпитани и отговарят на най-новите изисквания CE Mark -EN 16034-1:2014, имат клас по реакция на огън А2, димоуплътнени са и са издържали тест за самозатваряне от 200 000 цикъла /клас С5/.